Gefeliciteerd !!

Op deze dag gaat het om jullie liefde voor elkaar. Wij verzorgen dan ook graag jullie bruidsbloemen. Zoals het bruidsboeket, bruidegomscorsage, corsages voor de gasten, de eventuele autodecoratie, noem maar op........

Het bruidsboeket kan traditioneel, klassiek of modern zijn. Strooibloemen, bruidsmeisjesboeket of een z.g. “smijtboeket”, zaalaankleding etc. aan jullie de keus om van deze dag een onvergetelijke dag te maken.

(Pols)Corsages en gastencorsages

polscorsage

Wat kies jij?

Liever een stijlvolle polscorsage: Dit mooie plantaardige sieraad kan door ons vervaardigd worden. En natuurlijk kunnen wij je adviseren over de bruidegomscorsage, gastencorsages of corsages voor de getuigen. De corsages zijn standaard voorzien van een speld. U kunt ook kiezen voor een magneetje die ervoor zorgt dat de corsage blijft zitten. Zo ondervindt de kleding van u en uw gasten geen beschadiging. 

Bloemdecoraties zoals zaal- en kerkversiering en autoversieringen                                                                     

Naast het bruidsboeket zijn er natuurlijk nog vele mogelijkheden in de vorm van feestelijke bloemdecoraties. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol bloemenarrangement in het gemeente- of stadhuis, bloemdecoraties in de kerk (zoals aan de kerkbanken of op mooie zuilen).

Ook op de trouwauto is het een mogelijkheid om een autoversiering te plaatsen. En wat dacht u  van de hoedenplank of  toefen aan de antenne(s).

Bloemisterij Vijverberg denkt graag met jullie mee.

Betalingen

 

Bij het ophalen van de bloemen kunt u contant/pinnen.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Bloemen bestellen en bezorgen

Bloemen bestellen en bezorgen.

Bloemen laten bezorgen en bloemen bestellen doet u snel en eenvoudig bij Bloemisterij Vijverberg.

  • Kies een boeket/bloemen uit.
  • Vergeet niet de tekst op het bloemkaartje en het bezorgadres
  • Betaal direct online via

Wij bezorgen bloemen/boeketten op elk adres in Nederland voor slechts €9,50

Bij Afscheidsbloemen is onze bezorg regio Westland, Den Haag, Rijswijk, Vlaardingen, Maasland, Maassluis, Hoek van Holland.

 

© 2017 - 2023 Bloemisterij Vijverberg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel